تب کریمه کنگو از جمله بیماری هایی است که با اغاز فصل گرما نمود پیدا می کند
شهروندان به منظور پیشگیری از ابتلا بایستی گوشت قرمز مورد نیاز را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی خریداری و به مهر دامپزشکی روی لاشه دقت نمایند.
خانم دکتر جبرییلی رییس شبکه دامپزشکی شهرستان پلدشت با اشاره به اینکه بیماری تب کریمه کنگو یک بیماری تب دار حاد است که بوسیله کنه، کشتار دام های الوده و تماس افراد با خون و سایر بافت های الوده دامها ممکن است سبب انتقال بیماری شود و با توجه به شروع فصل گرما و افزایش فعالیت کنه ها و احتمال افزایش شیوع بیماری افزود راههای کنترل و پیشگیری این بیماری نگهداری گوشت و کبد به مدت حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد و رعایت بهداشت فردی به هنگام تماس با دام، گوشت و الایش دامی می باشد.
وی افزود:از نکات حساس و خطرناک این بیماری کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فردی فروش گوشت می باشد . از شهروندان عزیز درخواست می شود گوشت را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تحت نظارت و مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند و تلفن 34285177 و 34282712 شبکه اماده پاسخگویی به سوالات شهروندان می باشد.