جلسه ی هماهنگی برنامه های هفته وحدت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پلدشت، صبح امروز جلسه ی هماهنگی برنامه های هفته وحدت به ریاست سرپرست فرمانداری پلدشت در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه صادق حبیب زاده ضمن تبریک پیشاپیش فرا رسیدن میلاد با سعادت پیامبر اسلام (ص)، به مشترکات فی ما بین مذهب تشییع و تسنن اشاره کرد و اظهار داشت: پیامبر بزرگ اسلام(ص)، کتاب خدا، قبله واحد و نماز ۱۷ رکعتی از مولفه های مهم و اساسی وحدت میان اهل تشییع و تسنن می باشند.
در ادامه طالبی امام جمعه شهرستان با اشاره به اینکه وحدت بر گرفته از آیات و روایات الهی و اهل بیت عصمت و طهارت الهی می باشد، گفت: وحدت یکی از عناصر تشکیل دهنده صف های مستحکم مسلمین جهان از زمان پیامبر اسلام تا به امروز می باشد.
در پایان پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید جشن میلاد پیامبر اکرم همزمان با ولادت با سعادت ایشان در ۱۷ ربیع اول در محل مسجد جامع شهر پلدشت با برنامههای همچون مولود خوانی، تجلیل از خانواده معظم شهدا، روحانیت و قاری برتر قرآن اجرا شود.