







افتتاح المپیاد ورزشی درون مدرسه ای درشهرستان پلدشت
شهروز گنجی زاده مدیر آموزش وپرورش شهرستان پلدشت در آئین افتتاحیه المپیاد ورزشی درون مدرسه ای شهرستان پلدشت در آموزشگاه فاطمه زهرا ارتقا شاخص های سلامت و تندرستی دانش آموزان را از اولویت های عملکردی مجموعه تعلیم و تربیت عنوان کرد و بیان داشت: برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای گامی مهم در راستای نیل به این هدف اولویت دار است.
وی ادامه داد: این المپیاد ورزشی که با استقبال پرشور دانش آموزان در مقاطع سنی مختلف روبرو شده است فرصت مناسبی برای استعدادیابی و شناسایی دانش آموزان در رشته های ورزشی می باشد.
گنجی زاده افزود: با روشن شدن مشعل بازی های المپیاد درون مدرسه ای، فرصتی فراهم می گردد تا همه دانش آموزان در رشته های مختلف ورزشی با هم به رقابت بپردازند..
وی با بیان اینکه المپیاد ورزشی درون مدرسهای یکی از طرحهای سند تحول بنیادین و ساحت های شش گانه تربیتی، زیستی، و بدنی در حوزه معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش است، تصریح کرد: مشارکت دانش آموزان در المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای باعث ارتقاء سطح سلامت جسمی و نشاط و شادابی دانش آموزان میگردد.
رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان پلدشت گفت: امروزه باید فعالیت های ورزشی در مدارس بیش از پیش اجرا شود و امید است با اجرای المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای شاهد توسعه همه جانبه ورزش همگانی در جامعه باشیم.