با پیگیری های که از اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان آذربایجان غربی انجام گرفته است روند آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر با ساعد شدن شرایط جوی از سر گرفته خواهد شد

                                                          

اولین جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرستان پلدشت در سال جاری برگزار شد.

اولین جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرستان در سالجاری به ریاست فرماندار پلدشت برگزار شد و طی آن تصمیماتی برای بهبود وضعیت ترافیک و ایمنی جاده‌ها اتخاذ گردید.

موارد مطرح‌شده توسط فرماندار پلدشت:

پیگیری آسفالت محور پلدشت-مرگنلر: فرماندار پلدشت از پیگیری مستمر با مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان برای ادامه آسفالت این محور خبر داد.

- خط‌کشی محور پلدشت-جلفا: با بهبود شرایط آب‌وهوایی، خط‌کشی این محور انجام پذیرد.

- شانه‌سازی محور پلدشت-سدارس: اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اقدامات لازم را برای شانه‌سازی این مسیر انجام خواهد داد.

- ایجاد اداره مستقل راهداری: پیگیری برای تأسیس اداره مستقل راهداری در شهرستان پلدشت در دستور کار قرار گرفت.

- آموزش فرهنگ ترافیک: با همکاری آموزش‌وپرورش و پلیس راهور، برنامه‌های آموزشی برای ارتقای فرهنگ ترافیکی اجرا خواهد شد.

- احداث سرعت‌کاه‌های جدید: پس از بازدید کمیته فنی، محل‌های نصب سرعت‌کاه‌های جدید در سطح شهر تعیین و مصوب خواهد شد.

- پروانه کسب واحدهای صنفی: صدور پروانه کسب برای واحدهای واقع در معابر اصلی منوط به اخذ مجوزهای ترافیکی خواهد بود.

رفع سد معبر: شهرداری‌های پلدشت و نازک علیا با همکاری پلیس راهور موظف به رفع سد معبر در معابر عمومی شدند.

این جلسه با تأکید فرماندار بر همکاری بین‌دستگاهی و اجرای به‌موقع مصوبات با هدف بهبود ایمنی و روانی ترافیک در شهرستان به کار خود پایان داد.