تداوم همکاری‌ها برای تکمیل پروژه‌های آموزشی و تجهیز مدارس با مشارکت سازمان منطقه آزاد ماکو

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پلدشت، در راستای بهبود زیرساخت‌های آموزشی و ارتقای سطح کیفی مدارس شهرستان پلدشت، ظهر امروز نشست تخصصی و راهبردی با حضور گروسی مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو، رعنا قربانی فرماندار پلدشت و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان، عارف خدرلو، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان آذربایجان غربی و احمد قربانی، مدیر آموزش و پرورش پلدشت برگزار شد.

در این نشست که با هدف بررسی وضعیت فضاهای آموزشی، پروژه‌های نیمه‌تمام و روند توسعه و تجهیز مدارس انجام گرفت، محورهای اصلی بر رفع چالش دوشیفته بودن مدارس و تکمیل پروژه‌های عمرانی متمرکز بود.

رعنا قربانی، فرماندار پلدشت، با تأکید بر اهمیت رفع چالش‌های آموزشی در شهرستان، اظهار داشت: بحرانی‌ترین موضوع آموزشی در پلدشت، تکمیل عملیات اجرایی دو آموزشگاه 12 کلاسه «زینبیه» و «آزادی» در شهر پلدشت است. با تکمیل این دو پروژه، مشکل دوشیفته بودن مدارس شهر پلدشت به طور ریشه‌ای مرتفع خواهد شد.

در این نشست حسین گروسی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، از تعهد سازمان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی خبر داد و اعلام کرد: در راستای برچیدن مدارس کانکسی، عملیات ساخت 8 مدرسه باقی‌مانده در منطقه در جریان است که 3 مورد از آن‌ها در شهرستان پلدشت( گیوان، قورشاقلو و قوچ کندی) قرار دارد و تا تاریخ 13 آبان ماه تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.

وی همچنین از توافق با شرکت «ماهان» جهت شناسایی زمین و احداث هنرستان کشاورزی مجهز در پلدشت با حمایت‌های مسئولیت اجتماعی این شرکت خبر داد.

همچنین مقرر شد با امضای تفاهم‌نامه، عملیات اجرایی مدرسه 12 کلاسه زینبیه (با 50 درصد پیشرفت فیزیکی) توسط سازمان منطقه آزاد ادامه یابد. عارف خدرلو، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان نیز با اشاره به اجرای دستور ریاست جمهوری مبنی بر نهضت مدرسه‌سازی، اعلام کرد که 297 مدرسه در سطح استان با مشارکت خیرین در حال اجراست و سال جاری 65 میلیارد تومان برای ایمن‌سازی و استانداردسازی مدارس استان هزینه شده است.

وی همچنین در راستای تسهیل در روند اجرای عملیات مدرسه 12 کلاسه آزادی پلدشت از تغییر ردیف بوجه این آموزشگاه از استانی به ملی خبر داد. آقای احمد قربانی، مدیر آموزش و پرورش پلدشت نیز با قدردانی از مساعدت‌های فرمانداری، سازمان منطقه آزاد و اداره کل نوسازی، از بهبود وضعیت سیستم گرامیشی و تجهیزات مدارس خبر داد و خواستار تداوم این حمایت‌ها برای تکمیل فرآیند تجهیز مدارس در سال تحصیلی جدید شد.

در پایان این نشست، حاضرین از روند پیشرفت ساخت دو مدرسه 12 کلاسه در داخل شهر پلدشت و نیز مدرسه روستای گیوان بازدید و دستورات لازم جهت تسریع در روند اجرایی صادر کردند.