هدف ما صرفاً رسیدن به آمار و ارقام نیست، بلکه ارتقای شاخص های ایمنی و استانداردهای ساخت مساکن روستایی در اولویت قرار دارد

                                                                       

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پلدشت، جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان به ریاست رعنا قربانی، فرماندار پلدشت، با دستور کار شناسایی موانع و مشکلات ساخت مسکن روستایی، بررسی راهکارهای تحقق برنامه احداث 1000 واحد مسکونی در سال 1404 و تصویب برنامه چهارساله مقاومسازی مساکن روستایی برگزار شد.

در این جلسه، فرماندار پلدشت با اشاره به اولویت ایمنی و کیفیت در ساخت وسازها، تأکید کرد: هدف ما صرفاً رسیدن به آمار و ارقام نیست، بلکه ارتقای شاخص های ایمنی و استانداردهای ساخت مساکن روستایی در اولویت قرار دارد.

وی افزود: با همکاری دستگاههای ذیربط، برنامه ریزی های لازم برای رفع موانع و تسریع در احداث مسکن روستایی انجام شده و در کنار آن، برنامه مقاوم سازی مساکن موجود نیز با جدیت پیگیری خواهد شد.

ممی زاده رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت مقاوم سازی شهرستان ارائه و خواستار معرفی متقاضیان احداث مسکن روستایی توسط متولیان ساخت مسکن بویژه دهیاران به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شد.

ممی زاده در در پایان افزود: میزان تسهیلات سال جاری 400 میلیون تومان با سود 5 در صد و باز پرداخت 20 ساله (با احتساب دوران مشارکت) می باشد.

این جلسه با حضور اعضای شورای تأمین مسکن و مسئولان مرتبط برگزار شد و در آن راهکارهای عملی برای تحقق اهداف تعیین شده مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت.