امروز وظیفه ماست رشادت، ایثار و فداکاری های سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را برای جوانان بازگو نماییم

    

جلسه هماهنگی برنامه های هفته بصیرت و دهه مقاومت به ریاست فرماندار پلدشت و با حضور امام جمعه و دیگر مسئولین شهرستان برگزار شد. 

محمد اکبرزاده کهریزی فرماندار پلدشت در این جلسه با اشاره به 13 دی ماه سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، ابراز داشت: شهید قاسم سلیمانی ها پهلوانان مقاومت در برابر کفر و ظلم و مایه ی افتخار جهان اسلام هستند.

وی افزود: امروز و در این زمان از تاریخ وظیفه ماست رشادت، ایثار و فداکاری های سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی را برای جوانان بازگو نماییم و آنها را آگاه کنیم.

حجت السلام وحید طالبی امام جمعه پلدشت نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه بیش از گذشته به بینش، بیداری و بصیرت نیازداریم، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری که به جهاد تبیین تاکید نموده اند. باید جوانان را تبیین نماییم و آنان را از اهداف دشمنان آگاه نموده و ذهن آنها را شفاف سازیم.

سرهنگ احمدی جانشین ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت در پایان این جلسه به تبیین برنامه های دهه ی بصیرت و مقاومت پرداخت و گفت: در طول دهه ی بصیرت و مقاومت 66 برنامه در سطح شهرستان و پایگاه های مقاومت برگزار خواهد شد.

وی اهم این برنامه ها را توزیع بسته های حمایتی، جهازیه، نوشت افزار، اعزام نیروهای جهادی پزشکی به نقاط محروم، اجتماع بزرگ پسران و دختران حاج قاسم، دیدار با خانواده معظم شهداء، تجمع بزرگ 9 دی و تجمع بزرگ 13 دی عنوان کرد.