ستاد هفته دفاع مقدس شهرستان پلدشت به ریاست صادق حبیب زاده سرپرست فرمانداری پلدشت و با حضور امام جمعه شهرستان و اعضای شورای اداری در محل سالن اجتماع فرمانداری تشکیل شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پلدشت,جلسه هفته دفاع مقدس شهرستان پلدشت به ریاست صادق حبیب زاده سرپرست فرمانداری پلدشت و با حضور امام جمعه شهرستان و اعضای شورای اداری در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد .
حجت الاسلام طالبی امام جمعه شهرستان پلدشت در این جلسه با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس گفت: فرزندان این مرز و بوم با الگو گرفتن از سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و شهدای کربلا از کیان اسلامی خود دفاع نمودند و استقامت و تسلیم ناپذیری را رواج دادند و اینک وظیفه ی ماست فرهنگ ایثار، گذشت و از جان گذشتگی را به دنیا و نسل های جوان کشور انتقال دهیم.
در ادامه ای جلسه صادق حبیب زاده سرپرست فرمانداری شهرستان پلدشت با اشاره به اینکه هفته دفاع مقدس را در گام دوم انقلاب تجربه می نماییم گفت: در سایه ی هشت سال دفاع مقدس ایران هم اکنون در کانون توجه دنیا قرارگرفته است و اگر امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران طلایه دار و جلودار محور مقاومت در دنیا و منطقه است در سایه ی فرهنگ عاشورایی ولایت پذیری و بصیرت کلیه آحاد ملت بزرگ ایران به دست آماده است.
سرپرست فرماندار پلدشت افزود: برنامه های هفته دفاع مقدس امسال با محوریت ما مقتدریم اجرا خواهد شد.
سرهنگ یوسفی فرمانده ناحیه مقاومت سپاه پلدشت نیز در این جلسه عنوان داشت در هفته ی دفاع مقدس 1400( 110) برنامه ی متنوع در قالب برنامه های دفاعی، امنیتی، ورزشی، محرومیت زدایی و فرهنگی در سطح شهرستان اجرایی خواهد شد.
وی مهم ترین برنامه های این هفته را تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس ویزیت رایگان بیماران رزمایش کمک مؤمنانه نواختن زنگ ایثار مقاومت و یادواره شهدا عنوان کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط وضعیت فعلی از بابت بیماری کرونا 70درصد برنامه ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد.