تجلیل از فرماندار پلدشت به‌عنوان رئیس کنگره شهدای شهرستان

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان پلدشت، طی مراسمی با حضور علی رضا زاده معاون اجرایی کنگره 12 هزار شهید استان آذربایجان غربی و وحید محمدزاده جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه پلدشت، از رعنا قربانی، فرماندار شهرستان، به‌پاس تلاش‌های مؤثر در برگزاری باشکوه یادواره شهدا، به‌عنوان رئیس کنگره شهدای شهرستان تجلیل شد.

این مراسم که در محل فرمانداری پلدشت برگزار گردید، با قدردانی از همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در پاسداشت مقام والای شهدا همراه بود.

فرماندار پلدشت در این نشست با اشاره به برگزاری منظم و شایسته یادواره شهدای شهرستان، اظهار داشت: این برنامه با همت سپاه پلدشت و همراهی مردم شهیدپرور شهرستان به‌ثمر نشست و تداوم این مسیر، نیازمند عزم همگانی است.

وی افزود: زنده نگه‌داشتن روحیه ایثار و شهادت، یک وظیفه شرعی و اداری برای همگی ماست و باید این فرهنگ ارزشمند نسل‌به‌نسل منتقل شود.

قربانی با تأکید بر اینکه خدمت به شهدا محدود به جایگاه‌های اداری نیست، خاطرنشان کرد: در راه پاسداشت خون مطهر شهدا، همه دستگاه‌ها یکدل و یکصدا پای کار هستند و تقسیم وظایف به معنای جدا شدن از هم نیست؛ بلکه هم‌افزایی برای ارائه برنامه‌ای در شأن این عزیزان است.

فرماندار پلدشت در پایان تصریح کرد: ما خود را مدیون شهدا می‌دانیم و امیدواریم با خدمت صادقانه و بی‌وقفه، بتوانیم پاسخگوی بخشی از دِین خود به این سرمایه‌های ارزشمند انقلاب باشیم و شرمنده آنان نشویم.