با توجه به ظرفیت بالای شهرستان در تولید محصولات کشاورزی، دامی و آبزی‌پروری، لازم است برای حفظ ذخایر و منابع داخلی کشور، به‌ویژه در شرایط حساس کنونی، تدابیر لازم اتخاذ شود

                                                              

جلسه کمیسیون فرعی برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان پلدشت به ریاست رعنا قربانی، فرماندار شهرستان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری پلدشت، فرماندار شهرستان در این جلسه با اشاره به وجود 149 کیلومتر مرز مشترک این شهرستان با کشور جمهوری آذربایجان اظهار کرد: با همراهی مردم عزیز و همچنین هوشیاری نهادهای امنیتی، نظامی و انتظامی، اقدامات لازم برای پیشگیری از قاچاق کالا و ارز در شهرستان انجام شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های واصله، در حال حاضر قاچاق کالا و ارز در شهرستان وجود ندارد که این امر حاصل همکاری، هماهنگی و تلاش مجموعه دستگاه‌های مسئول و مشارکت مردمی است.

قربانی با تأکید بر ضرورت همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه‌های عضو در راستای پیشگیری و مقابله با قاچاق کالا و ارز گفت: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان در تولید محصولات کشاورزی، دامی و آبزی‌پروری، لازم است برای حفظ ذخایر و منابع داخلی کشور، به‌ویژه در شرایط حساس کنونی و پس از پشت سر گذاشتن جنگ تحمیلی سوم، تدابیر لازم اتخاذ شود.

فرماندار پلدشت خاطرنشان کرد: باید از خروج منابع و تولیدات داخلی به کشورهای همسایه به دلیل سودجویی عده‌ای معدود جلوگیری شود و افراد خاطی پس از شناسایی، برای اعمال قانون به مراجع ذی‌صلاح معرفی شوند تا آسیبی به اقتصاد کشور وارد نشود.