شرط توسعه شهرستان و به دنبال آن اشتغال پایدار، تامین زیرساخت های شهرستان می باشد

                      

جلسه کارگروه اشتغال شهرستان به ریاست فرماندار پلدشت تشکیل شد.

اکبرزاده کهریزی فرماندار پلدشت: شرط توسعه شهرستان و به دنبال آن اشتغال پایدار، تامین زیرساخت های شهرستان می باشد، که در این زمینه در حوزه آب و خاک اقدامات گسترده ای در حال انجام است.

حجت السلام طالبی امام جمعه شهرستان، رفع نیازمندی های انسان را رسالت اصلی اشتغال زایی عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت های شهرستان و حمایت از نیروهای تحصیل کرده باید در اولویت برنامه های دولت در شهرستان باشد.

 رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه ضمن ارائه گزارش عملکرد، گفت: در 7 ماهه سال جاری 427 عنوان شغلی در سامانه رصد ثبت نام شده است.

رحیم زاده سپس افزود: از محل اعتبارات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری تاکنون با اجرای 150 طرح با اعتبار 8 میلیاردو 600 میلیون تومان برای 283 نفر شغل ایجاد شده است.

وی در پایان در خصوص مشاغل خانگی نیز اظهار داشت: از محل اعتبارات سال 1401 مبلغ 760 میلیون تومان برای 18 نفر پرونده تکمیل شده است و برای پرداخت به بانک ارجاع داده شده است.

آفتابی تسهیلگر بنیاد برکت نیز در این جلسه گفت: از 300 سهمیه شهرستان پلدشت 186 فقره پرونده تشکیل و به بانک های شهرستان معرفی شده است، که در این راستا بالای 4 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت شده است.

در پایان رضایی مدیر کمیته امداد امام خمینی با اشاره به اینکه اعتبارات اشتغال شهرستان در سال 1401مبلغ 44 میلیارد تومان می باشد، گفت: در این راستا برای 165 نفر تسهیلات اشتغال به مبلغ 13 میلیاردو 360میلیون تومان توسط بانک های عامل در زمینه های کسب وکار، خرید پنل خورشیدی، خردید خودروی باری، دامداری، خیاطی و قالی بافی پرداخت شده است.

وی همچنین عدم همکاری برخی بانک های شهرستان را از عوامل اصلی کندی ارائه تسهیلات به متقاضیان برشمرد.